i skolan

Jag sitter i skolan, har precis skrivit psykologiprovet. Och är jättearg! Frågorna var typ sämst och helt oklara, och när vi frågade om dem så sa han bara att han har lagt ner mycket fundering på dem och att de är asbra. Han är den sämsta läraren någonsin! och jag är arg.

Känner mig lite Abba idag


Friday

Jag är helt dödstrött idag alltså. Vet inte hur jag ska orka skriva ett prov om en timma, men det får gå. Känner för att dra på mig mjukiskläder och dra runt i skolan, men jag kan inte ha mjukisar på mig till skolan. Det är en neuros (störning av en olöst konflikt i ens omedvetna) enligt Freud. Och han har visserligen troligen rätt eftersom min pappa klagade på mig varje gång jag ville ha mjukisbyxor på mig till skolan.

Senare idag blir det iaf helg! Det blir skönt, men min helg är helt fullspäckad och kommer att ruinera mig. Ikväll ska vi hem till Karin, och till henne måste jag köpa en present. Sen kanske vi ska ut? Vet inte, får se. Sen imorgon ska jag hem till Johannes, och måste köpa en till present där. Och på lördag vet jag iaf att vi ska ut, men vi ska till ett biljardställe så man kanske inte ska dricka så mycket, vill ju inte bli sämre än vad jag redan är. Men är faktskt riktigt taggad för att spela biljard! Fett kul, plus att jag och Elin har tränat en massa i Ludvika förra helgen. Men på allt detta, så måste jag plugga massa fysik, för jag har prov på onsdag på 3 kapitel och jag har bara gjort färdigt 1,5 kapitel.

Dormir

Nu ska jag sova! Tänk om man hade någon såhär mysig att sova med..
God natt på er sötnosar

Universitet

Idag fick jag hem lite broshyrer om universitet och då tänker man ju typ HJÄLP, men ändå för mig är det ganska lugn, för jag vet ändå att jag ska vänta minst ett år innan jag söker eftersom jag vill ha mina meritpoäng. Men på framsidan för uppsala universitet är det en kille som är sjukt lik min kompis, kanske är han? Har ingen aning, så nära är vi inte liksom, vi har bara jobbat ihop en gång. Men kollade iaf igenom katalogen, och jag tror att jag kanske är lite inne på civilinjenjörspåret eftersom det är ganska brett och man kan bli väldigt mycket, men sen såg jag också geovetenskap och då med inriktning hydrologi och tycker att det skulle vara intressant. Var på en workshop i helgen med ungdomsrådet nämligen som inspirerade mig en hel del, vilket handlade om att det är vi unga sommåste vara the great generation eftersom världen idag kräver en generation som är helt enastående för att den ska finnas kvar. Workshopen hette vad vill jag bli när jag blir stor? och vi pratade mycket och hållbar utveckling som man kan läsa vidare på för att få en master utbildning. Det verkar ganska soft, så ska nog spara denna katalog iaf. Plus att jag har funderat mycket på uppsala universitet eftersom jag tycket det verkar som en mysig gammal stad med ett otroligt roligt studentliv! Så det är ganska skönt att man har lite tankar kring det, men sen får vi väl se vad det blir av dem.

Färdig

Nu har Akam - min räddare i nöden när det gäller plugg precis gått. Det känns ändå helt okej inför psykologiprovet. Akam har pluggat i en vecka och jag i princip bara idag och vi kunde typ lika mycket. Allt man kan göra är bara att hålla tummarna och hoppas (och flumma lite).

Keane

Nu är jag i stort behov av en paus från Freud! Tänkte bjuda på lite Keane, de har ju trots allt precis släppt ett nytt album som jag förgyller mina dagar med. Här har ni Spiralling som är deras första spår på nya plattan Perfect symmetry. Kanske inte favoritlåten men riktigt bra är den!

                                       

Hemma från kunskapskällan

Nu är jag hemma igen, lite smartare än vad jag var tidigare idag ;) Har precis ätit lite scones som min syster bakat, mums(!) och sitter och pluggar psykologi om den enastående Freud. Mår sådär idag faktiskt, är glad men har ont i både huvud och mage och det känns inte så kul. Men det måstes plugga.

God morgon

Hej! Nu har jag äntligen fått tillbaka min dator så jag kan börja blogga igen. Sjukt bra tycker jag. Sitter nu i ett stökigt rum och ska strax springa iväg till bussen. Får bli att städa när jag kommer hem från skolan. Idag ska jag inte göra så mycket, det blir skola från 8-14 och sen är det plugg. Har prov i psykologi imorgon, Freud! Han är en konstig liten prick. Men nu ska jag iväg på filosofin och filosofera lite! Puss på er!

RSS 2.0