Godnatt

Nu blir det god natt för mig. Kommer vara trött imorgon när klockan ringer klockan 6. Hann inte läsa klart tidningen heller, så får göra det till frukost. Ont i tungan har jag också som satan, har pillat lite för mycket på min piercing, tagit ut och satt in hela tiden, men det är så jäkla obekvämt att ha den när man är sjuk. Nej, nu ska jag och kissen sova. Dröm sött!

Idol

Sitter och kollar på idol och undrar vem det är som kommer att åka ut. Igår var det lättare, jag gissade på någon av de två blonda tjejerna och de var också de två som satt löst! Idag vet jag inte.. Tycker alla var grymt bra. Den som jag tyckte minst om var Rasmus tror jag, eller Kevin, men han sjöng väldigt bra så det är ju synd. Jag tycker att hans personlighet är lite sådär småsliskig. Jag såg bara småklippen och där lät Johan inte helt perfekt, men det var ju the killers, så han får ju inte åka ut! Men det sitter nog tillräckligt många småtjejer som röstar på honom.

Jäklar, det skiljde bara 85 röster. Hoppas att det inte blir Jesper!
Yes, det var rasmus ;)! Jag fick som ville två dagar i rad. Jag borde bli jury och tippa på vem som kommer åka ut.


Tisdagkväll

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och Miss Lis låt Om du lämnade mig nu. Det känns sådär mysigthöstig, inte för att den är så glad i sig, men jag får en mysig känsla utav den. Därför tänkte jag lägga in den här på bloggen.



Jag har också kollat lite på vantar, halsdukar och mössor och sånt inför hösten. Studiebidraget kommer ju nu så måste se till att handla lite viktiga saker som håller en varm under vintern.
De här är mina favoriter :


1. Mössa från Hm 79,50. Tyckte denna mössa var söt och dessutom så passar den nog mitt huvud lite bättre än nr 2.
2. Mössa från Hm 79,50. Finns som ni ser i andra färger också.
3. Mössa från Gina Tricot 79 kr. Finns även i ljust rosa och grått, väldigt söt. Matchar även halsduk nr 4. Den enda anledning till att jag kanske inte skulle köpa dessa är för att jag inte vet vilken färg jag skulle välja.
4. Söt halsduk från Gina Tricot 129. Den ser dock lite tunn ut, jag vill gärna ha en tjock och mysig till vinterns kalla dagar.
5. Vantar från H&M 59,50 kr. Söta, matchar även mössan ovanför. Finns i andra färger. Ser dock lite grova ut, vantar vill jag gärna ha lite finare.
6. Halsduk från Gina Tricot 99 kr. Den här ser lite större och mysigare ut, billigare också. Får se vilken mössa jag väljer men köper jag inte mössan från Gina så väljer jag nog denna halsduk till att pryda mitt bröst med.

1. Handskar från Gina Tricot 199 kr. Tyckte dock att hålen (det är små hål på fingrarna, man ser inte så bra på den här bilden, jag vet) var ganska fula.
2. Handskar från Gina Tricot tanfärgade 199 kr. Samma som de svarta, vill egentligen ha ett par svarta, för det är basic och funkar till det mesta, men de här skulla vara snygga att ha till min tanfärgade stora väska. Om jag har råd med flera så ska jag absolut köpa dessa.
3. Handskar från Gina tricot 199 kr. De här hade inga hål på fingrarna, men det var nästan lite för basic. Dock lite billigare än de från H&M
4. Handskar från H&M 249 kr. Snyggaste men också dyraste. Roligt med lite extra detaljer, med dragkedjan och rosetten.

Sen kom jag över de här bilderna på H&Ms hemsida. Första bilden tyckte jag bara var en häftig outfit, men jag undrar om den skulle vara lika snygg om man satte på sig det sådär hemma. Den andra bilden tyckte jag att koftan såg fin och mysig ut. Den finns i andra färger också men jag tycker grå är en fin och mysig höstfärg som piffar upp en outfit lite mer än en vanlig svart eller vit.

Jobbigt läge

Pluggade precis matte och upptäckte att jag hade pluggat på helt fel tal! Tänkte börja om från början så började räkna på 6102 och räknade typ fram till 6130 tidigare idag när jag nu upptäckte att jag skulle ha gjorde 6302 och framåt. Men men, kan ju vara bra med lite repetition. Ligger iaf nu på 6350 ungefär, så har jobbar mer än tidigare.

Satt och kikade lite på Mamma Mia klipp tidigare (från filmen) och tänkte att jag skulle lägga ut mina två favoritscener/låtar. Det är korta klipp men hittade inget bättre tyvärr! En bit som saknas som jag tyckte var väldigt rolig var precis efter det andra klippet där brudgummens kompisar rövar bort honom och dansar runt med de där simfötterna. Asroligt, värt att se hela filmen för bara det!



Tycker att Amanda Sayfried är så gullig och hon sjunger jättefint!

High on high fidelity

Filmen var jättemysig. Från en början tyckte jag att han (John Cusack) var lite för flängig och allmänt störig, men efter ett tag började jag mer och mer förstå hans roll och han gör den väldigt bra! Kom även på att jag har sett denna film förut, men det gör inget, för det var så länge sen så kom inte ihåg så mycket. Boken var dock snäppet bättre, så som de brukar vara så de som föredrar att läsa så rekomenderar jag hellre boken. Många bra skådespelare dock, som John Cusack, Jack Black och Cathrerine Zeta-Jones och oerhört bra musik.

Filmen handlar John Cusack vars största intresse är musik. Han äger själv en skivbutik och har två knäppa, otroligt jobbiga och charmiga anställda (Jack Black och Todd Luiso). Han har precis gjort slut med sin flickvän Laura och är desperat efter att få tillbaka henne. Men för att göra det måste han först förstå vad som han har gjort fel och går tillbaka till tidigare flickvänner, eller top 5 av de som krossade hans hjärta mest. Han rankar massor av saker i filmen, mest musik då, men t ex top 5 av alla låtar som handlar om döden, top 5 av alla låtar - all time m m. Även om high fidelity är bra, så tror jag ändå att Nick Honby mötte sin top i Om en pojke, eller About a boy som den heter på engselska.


High fidelity

Hej! Nu har jag pluggat lite matte för att lätta på mitt samvete om att ligga hemma och göra ingenting. Tänkte plugga lite mer sen, har mycket kvar tyvärr.. Men först ska jag ta en paus och kolla på High fidelity! Har läst boken som är av min favoritförfattare Nick Hornby som även har skivit Om en pojke. Hoppas att filmen är lika bra som boken! Vi hörs!

Tisdag

Är typ jättesjuk idag, inte kul. Men jag kan ju spela AOE hela dagen utan dåligt samvete. Nästan iaf..

Molniga måndag

Egentligen var det typ jätteblå himmel idag, men har en sån där dag, som känner väldigt molnig, bara tung liksom. Fast om jag tänker efter lite så var det en ganska bra dag. Om man tar med alltihopa. Men är väldigt trött just nu, det är nog det! Vill bara sova, men måste stanna uppe och kolla på nyheterna (det är till vårat projekt)

I skolan hände det inte så mycket, mest att jag blev lite irriterad över att vi skulle ha redovisning på engelskan idag och jonas hade inte skrivit sin del, så jag var tvungen att skriva den. Lite jobbigt att han ska få credit för mina presteringar, men inte så mycket att göra åt det. Annars så blev jag min lärares favoritelev idag på filosofin typ! Haha, kanske överdriver lite, men jag var den enda som hade gjort läxan och han tyckte att jag hade gjort den väldigt bra :)

Efter skolan hade jag körlektion. Jag vet inte varför, men blir jättenervös och kör asdåligt när jag är på körskolan, men efter ett tag så blev det lite bättre. Min nya lärare Magnus är mycket bättre än Tore som jag hade först!

Har förresten fått smak för Miss Li och Lars Winnerbäcks låt Om du lämnade mig nu! Lyssna på den, den är grym!


Trötta ögon

Haha, har suttit och spelar aslänge! Är helt trött i ögonen, men det var askul! Vann ju såklart hela tiden då ;) (att jag körde på easy har inget med saken att göra) Haha, aja, tror jag måste plugga lite nu.. Bläää :( men jag får skylla mig själv!

The ting things



Jag är nog inte är ensam med att älska hennes kaxiga röst och de där trummorna.
De hade för övrigt spelning på Berns i fredags, synd bara att man är under 23.

Söndag

Hej! Ligger hemma i min mysiga säng och pluggar körkortsteori! Hade tänkt att läsa ut boken idag eftersom jag har lektion imorgon. Har läst en 100 sidor nu, och det är lite mer en 100 kvar, så det borde jag hinna om jag bara tar och gör det.

Gårdagen var jättetrevlig! Fick se hur alex bor och träffa han familj och så och vi hade jättekul. Kvällen slutade dock i att jag fick rå-spö av en tolvåring i Guitar hero, men vad ska man göra?

Robin kom till Stockholm, han har varit här och festat i helgen, men tror inte att vi kommer att träffas. Han har inte hört av sig som han sa att han skulle och han åker väl någon gång på eftermiddagen. Men :) det är sånt man får leva med!

Nu ska jag spela lite age of empires! Jag såg spelet när jag och råbin var och letade present till alex och blev så sugen. Har inte spelat det sen jag var typ 8.

Städfreak

Mitt under grey's anatomy så fick jag ett sms från robin där det stog att han kanske skulle till stockholm ikväll. Jag fick värsta rycket och började tokstäda, jätteskönt. Älskar att få städryck för sen är man ju liksom färdig med det. Hoppas han kommer ikväll bara :)

Håller på att slå in presenten åt alex nu, har lite beslutsångest om boken och pocket överdraget ska vara i samma paket? Överdraget är ju mindre än själva boken, så det ser ju lite konstigt ut. Men annars så kanske han inte fattar vad överdraget är till för. Vi får se, det blir nog supersnyggt! Brukar bli snyggt när jag slår in presenter om jag får säga det själv. Tycker att det är så himla roligt!

Imorse åkte mamma till London! Jag är så avis! Hoppas hon köper något fint hem till mig :) Kanske en ny mobil? Haha man kan ju alltid drömma. Det suger att min har börjat gå sönder.. Kommer inte kunna köpa någon själv, för jag är heeelt pank och annars så får jag vänta till julafton! Och det är typ om långt tid!?!? Jaja, nu ska jag lägga upp en bild på kära grey's gänget. Ni som inte har sett serien, se den!






Mr saturday

Ligger och förbereder mig inför att supermysa i några timmar framöver, tills jag måste ta tag i mitt liv på riktigt. Ligger och äter ben & jerrys glassen cookie dough som jag köpte tidigare idag då jag var och handlade på coop. Så mumsigt det är :)! Får se om jag orkar vänta på grey's anatomy eller om jag tar och tittar lite på gossip girl :)


-

Grey's laddade så segt så får ta och se det imorgon istället. Ikväll blev det greek och halva glamour! Casey och Max är såå söta tillsammans! Åh :) Ska upp tidigt imorgon, så detta blir god natt :)


OMG

:O:O:O!!! Nya säsongen av Grey's anatomy har kommit ut! Och dubbelavsnitt också. Även greek har kommit ut nu. Det blir inte en tidig kväll för mig kan jag säga!

Beslutsångest

Hej! Har precis kommit hem från sara och sitter och funderar på vad jag ska göra nu. Är inte alls trött, men ska upp tidigt imorgon så skulle kunna sova. Köpte några tidningar på konsum när jag var på väg till sara, Glamour och Plaza (har aldrig läst plaza förut, någon som vet om den är bra?) eller så kan jag göra något nyttigt som att läsa lite körkortsteori, kite runner som vi fick som läxa i engelskan, eller slå in alex present, eller kanske städa lite. Men de senare alternativen låter lite för deprimerande att göra på en fredag klockan kvart över tolv, så jag tror jag tar och läser tidningarna.

Hos sara kollade vi på mean girls och åt alldeles för mycket chips. Får ta och träna lite imorgon kanske.. eller ska ju ändå simma på söndag :) Hm.. jag skulle ju faktiskt kunna ta och titta på gossip girl eller house nu.. får se vad jag känner för!

Fredags myys

Har precis kollat klart på lipstick jungle, det är sååå bra! :) Skönt att det har börjat nu igen och då borde väl även cashmere mafia börja. Typiska tjejserier, men det är skönt att titta på ibland!

Ska strax börja fixa mig för att röra mig mot sara, måste ta på mig en massa kläder för jag fryser som bara den. Åt räkor till middag, blir alltid så kall av det. Ikväll ska sara, verran jag och johanna kolla på en film och mysa lite! Hääärligt tycker jag :)


Fredag

Kommer ihåg hur jag skrev i månadags att det var 5 dagar kvar till helg. Kändes sjukt tungt men det har ju gått hur fort som helst - kanske lite för fort, borde ha hunnit plugga lite mer matte känner jag.

Kom precis hem från stan nu och är jättetrött. Alex är en väldigt svår människa att köpa presenter till! Vi köpte iaf en bok som var någon sån där fantasybok som han tycker om och ett boköverdrag som det stog Bible på (han är mormon) och sen när jag kom hem så sa pappa att de läser mormons bok så det sket ju sig lite, men de är ju typ lite kristna ändå så de läser ju säkert bibieln också. Hoppas på det iaf. Vi hade ju egentligen velat skämta med honom och ge honom typ kondomer eller något annat (de får inte ha sex förns de gifter sig) men det hade nog inte varit så uppskattat av hans föräldrar. Först sprang vi runt överallt för att leta efter boken, men så tänkte vi att vi köper ett tv-spel istället. Och sen var det också slut överallt. Sen när vi var på väg för att köpa ett presentkort på någon spelbutik så gick vi förbi akademibokhandeln där boken fanns. Så mycket fram och tillbaka men jag tror att han tycker om boken ändå!

Gick förbi ett sushiställe i stan och blev genast sjukt sugen på sushi som jag blir varje gång jag går förbi ett sushiställe, men såklart så vill inte familjen ha det så det blir ingen sushi för mig :( Nu ska jag kolla lite på lipstick jungle!


God morgon klassen

Jag har precis ätit frukost och ska om 28 minuter ta och springa till bussen, för jag lär behöva springa så seg som jag är. Idag har jag bara tvååå lektioner :) asskönt! Men vi har en håltimma mellan 10.45 till 13.00 men då ska vi ändå jobba med projektarbetet så det är lungan ;)

Efter skolan idag så ska jag åka med johannes och råbin (han kallas så för att jag ska kunna skilja på alla robin som jag känner) till stan för att köpa present till alex. Det kommer att bli såå svårt, för alex är en ganska reserverad person =/ men vi hittar nog något. Senare så ska jag träffa sara. Det ska bli jättemysigt för det var väldigt länge sen vi sågs! Just det, ska söka jobb idag också.. hm.. det blir lite svårt om jag ska till stan. Får se hur det blir med det.


(God morgon klassen kommer från vår mattelärare, då hon varje lektion tvingar alla i klassen att säga god morgon till henne, och om det inte var tillräckligt många som sa det så säger hon: jaha, då får vi försöka igen! Sjuuuult överdrivet. Jag säger bara, välkommen till 2008!)


Greek

Nu har jag hittat massor av serier som jag inte har sett det senaste avsnittet av, house, Americas next top model, fringe, 90210, gossip girl och såg dessutom att lipstick jungle har börjat igen (yeeei!). Men! INGEN GREEK! Det som jag ville se mest av allt :( Men det kan ha varit något fel med min dator, för när jag sökte på det kom ingenting upp, inte ens de gamla avsnitten! Men för testa igen senare, eller så får jag helt enkelt vänta tills nästa vecka om det var så att det inte sändes något avsnitt denna vecka. Det löser sig, har ju några serier att fördriva tiden med.. :)


-

kom på en sak som jag bara var tvungen att berätta! i natt så drömde jag faktiskt om bloggen! Jag var med robin och han tjatade hela tiden om att vi skulle gå på bio, och jag undrade varför och så sa han att det var för han visste att jag ville det eftersom han hade läst det i min blogg. Asskum sak att drömma om! Men man drömmer ju om det man tänker på och skrev ju ganska mycket igår så :)

Hemma

Åh, kom precis hem från elin, känner mig helt utslagen! Har en lätt migrän och är jättetrött. Det värsta med migränen är att det inte hjälper med huvudvärkstabletter, och eftersom jag har en väldigt lätt migrän så får inte jag några speciella migränpiller :( Men det är sånt man får leva med.

Det var jätteskönt att simma lite imorse. Hann precis simma 1 km innan alla vattengympatanter hoppade ner i vattnet. Jag och elin var lite avundsjuka, vi ville också vara med på gympan, det ser så roligt ut! Men men :) vi hade en fysiklektion att gå på!

Efter skolan så skulle vi hem till elin, och vi tänkte att vi kanske kunde få med oss akam, men han orkade inte åka till elin, så fick klara oss med matten på egen hand. Det gick ändå helt okej, även fast jag inte alls var på humör för att plugga matte. Sen gjorde vi nutellagifflar till spanskalektionen imorgon, jättegoda blev dem!


Nu ska jag nog ta och kolla igenom projektplanen och sen kolla på det nya avsnittet av Greek. Älskar den serien! Jag blir så glad efter jag har tittat på den!


snilleblixt

kom precis på att jag hade helt glömt bort alla mina andra serier i min hype över heroes, detta måste göras något åt! Får se om jag hinner titta på något ikväll, beror på hur länge vi pluggar matte..

God Morgon

Vaknade för ungefär en halvtimma sen. Så skönt att sova ut för en gångs skull på en vardag (vi har annars bara sovmogon till halv 9 weeiii). Ska strax börja klä på mig och packa inför dagen. Borde ta och skynda mig lite, om en timma ska jag ligga och plaska i badbasängen i torvalla :)


Jättefint väder idag igen, börjar nästan tro att mitt förneka-hösten funkar! Får börja förneka alla löv på marken så kanske de försvinner! Idag ska jag plugga matte igen efter skolan hos elin, så vi får se  hur mycket uppdaterande det blir!


Frusna hallon

Nu har jag skrivit färdigt min del av projektplanen, den är inte helt bra, men har ju lite tid imorgon om jag vill ändra eller skriva lite mer. Skönt att ha den gjord iaf! Kanske ska ta och läsa lite samhällskunskap för att lätta på mitt lat-samvete lite till. Kan ju kolla på heroes senare eftersom jag har värsta sovmorgonen så jag kan ju vara uppe hur länge som helst! nästan iaf..

Hade värsta suget efter frysta hallon när jag satt och skrev så sprang genast till frysen för att leta rätt på några nedfrysta och värmde de lite, men bara så mycket att de var fortfarande var lite frusna. Mums va det var gott. Sitter och funderar om jag ska gå och göra en extra omgång.

Pratar med robin också, och önskar att han var här just nu! Skulle gett nästan vad som helst för det! :( Kom hit nu sötnos!

Kollade på Idol tidigare idag, och blev helt förundrad över lillkillen som är med! Värsta unga rösten när han pratar men han sjunger som en fullvuxen man! Nästan så man tror att allt skulle vara fixat :O Johan eller Jonas tror jag han heter om ni vill youtuba.

weell, back to business! (och med det menar jag plugg med samhällskunskapsboken) Ha det bra allihoppa!

Latmask

Idag har jag ju egentligen inte gjort något viktigt kom jag nyss på! Så därför tänkte jag ta pch plugga lite, har varit skönt med en slappdag dock :)

Frös lite så tog och drack det här supergoda teet, black chai! Har en smak som jag inte riktigt kan sätta fingret på, men gott var det! Dessutom är det ju organiskt så det är ju lite extra bra :) Sen åt jag dessutom några taco-chips, de är så himla goda att småäta. Med chilismak såklart ;)



kvällsnackis

Pappa kom nyss hem och vi började prata om att skaffa en självgående dammsugare. Vi köpte en i somras, men den var en billighets-variant från teknikmagasinet enligt honom så de lämnade den på landet. Hoppas att vi köper en för det är fan fett tråkigt att dammsuga! Bara sätta på den och komma tillbaka efter typ en timma, sjukt skönt det skulle vara. Det slutar väl till slut som i filmen Wall-E med att alla är skitfeta och åker runt i flygande stolar istället för att gå. Men det är väl långt dit förhoppningsvis, iaf i Sverige, kanske inte i Usa läskigt nog.



Visst är han väl underbart söt?

-

Tänkte bara lägga in lite bilder på min söta katt Osaka från våran mysiga baksida



himmel blå, himmel blå

Morgonen idag var helt värdelös, var fett nere men sen hade vi gympa som sista lektion och eftersom Akam sa "Nu är du glad för du har tränat och då har det frigjorts endorfiner i dig!" till mig igår när jag berättade för honom att jag hade simmat så blev jag glad efter vi hade spelat fotboll. Det funkar om man tänker så! Iaf för mig :)

Fotbollen var typ asjobbig, för först gjorde vi intervaller och det var jättevarmt väder ute men det var ändå jättekul! Har börjat tycka om fotboll nu, förut tyckte jag alltid att det var jättetråkigt.

Det är fortfarande helt blått på himmelen vilket fick mig att tänka på Håkan Hellströms låt Himmel blå himmel blå som jag tycker så mycket om!






Den här låten gör mig alltid så glad för jag kopplar den så mycket till sommar. Det faktiskt fortfarande sommar, jag vägrar höst! (Det kanske funkar..)

Skönt iaf att onsdagen är över för resten av veckan kommer vara jättesoft för mig eftersom massor av mina lektioner är inställda. Imorgon har jag en lektion, fysik. Det ända som är dumt är att den börjar 1, men det gör inte så mycket för jag och elin ska ändå simma innan. Sen ska jag söka jobb på Vi och plugga matte hemma hos elin!

ingenting och allting




jag behöver dig verkligen idag




Onsdag

Hej! Ska strax springa iväg till bussen nu för att åka till skolan. Skulle egentligen ha gått för en kvart sen, men men, ibland så hinner man inte riktigt med allt i tid!

Riktigt tjock väska idag, vet inte hur jag ska få ner allt. Har gympa idag så mest därför den är så full. Intervallträning och fotboll ska vi ha idag, det blir nog kul! Intervallträningarna trodde jag skulle vara jättejobbiga, men man ska tydligen inte ta i så mycket utan ska ha en puls runt 25-30 (när man räknar på tio sekunder). Lite jobbigare än senast blir det nog, då hade vi 15-15 och nu ska vi ha 70-20 (för er som inte vet så är det att man springer 70 sekunder och vilar 20)

Nu ska jag ta och sätta på mig skorna och bege mig mot skolan! Ha en bra dag allesammans!

gaah

Jag är sååå trött! Har suttit och pluggat sedan klockan 5! Plus att jag gick i skolan till halv 3 idag, och resten av tiden så var jag och simmade. Ingen vila idag med andra ord alltså. Jag brukar tycka om att ha fullt upp, men det här är bara för mycket. Tur att vi ska renskriva engelskatexten imorgon som jag precis skrev, annars hade det varit illa.

Nu ska jag iaf kolla på något serie och somna in skönt, för att sedan gå till skolan klockan 8. Roligt liv man har. Men, nu är det bara 3 dagar kvar i skolan tills helgen kommer, får sova hela fredagen. Dessutom är det för mig är det en extra skön vecka eftersom många av mina lektioner är inställda. Hoppas att jag har orken att fortsätta plugga resten av veckan bara. Matte prov på fredag nästa vecka och jag kan typ ingenting! Så sjukt svårt!

Träffade Anna idag, en gammal bekant som man inte träffar så ofta, bara stöter på sådär ibland, och hon tipsade mig om att de söker folk på hennes arbetsplats, så ska definitivt söka dit! Är i STORT behov av ett jobb just nu! Bokade precis flak till studenten, det kommer att kosta en sådär 800 kr... Till alla som ska ta studenten nästa år eller året efter, boka tidigt om det går! Tyvärr fick vi inte veta när vi skulle gå ut förns typ i fredags, och såklart ska vi gå ut den 5e juni, då alla andra går ut så de som fixar studentflaken ser till att höja priserna med några tusen, kul!


Mycket klagomål idag men är så satans trött. Ska sova lite på eftermiddagen, jag lovar, så får ni förhoppningsvis ett lite gladare inlägg! God natt på er alla!


bad update

jag vet, men sitter och pluggar massa matte med elin just nu och känns som jag har kommit in i det på riktigt för en gångs skull, så får berätta mer om dagen senare! Ha det bra!

heroes och frukost

Yeeey!


trötter

Nu ska jag gå och sova, börjar 8 imorgon. Tar nog med simkläder iaf, så jag kan simma och jag har lust liksom. Får se vad elin säger om att plugga också. Tisdagar är ändå ganska korta dagar så det är skönt iaf! Tror att jag ska gå upp lite tidigare så jag kan kolla på heroes när jag äter frukost :) Blev så nyfiken när man fick se en massa tjuvtittar på vad som kommer att hända! Men, om jag ska orka gå upp och kolla på heroes så måste jag sova nu! God natt på er alla!

glass och heroes

Både vaniljteet och digestivekexen var slut så det blev inget sånt gott ikväll. Dessutom kan jag inte se att gossip girl har kommit upp någonstans så inget av det heller. Allt som jag hade planerat gick åt pipsvängen. Men! Såg att det fanns ett heroes avsnitt, säsong 3 avsnitt 0 (?). Är troligen en rerun på allt som har hänt eftersom det var typ ett år sen heroes slutade och det börjar ju igen på måndag :D!! Sen hittade jag lite soja-glass som såg väldigt lockande ut, så tog den istället för kex. Har ju fakitiskt tänkt att simma imorgon. Om inte elin och jag ska plugga, hm..

**Heroes börjar tydligen ikväll, s03e00 var en slags countdown där man fick se lite småklipp från nya säsongen och annat. Det började sändas 9 så lär väl vara färdigt snart!! Yeey!



                                                                         Ser det inte gott ut?

        

Kallt

Här om dagen gick jag på hötorget förbi alla stånd och så, där det alltid brukar vara fullt med färgglada blommor, jordgubbar och goda frukter, men nu när jag gick förbi var allt jag såg kantareller, lingon och ljung. Snacka om att det känns i hjärtat när man märker att nu är det höst, på riktigt! Inte nog med det så ligger jag nu nerbäddad under mitt duntäcke och fryser så det bara skriker om det! Min tröst är att snart läggs det nya gossip girl avsnittet ut så det ska jag mysa med ikväll!

Har iaf skrivit klart en av engelska texterna, får se om jag orkar plugga så mycket mer idag. Kanske skriva lite på bakgrundsbeskrivningen till mitt projektarbete, får se. Nu ska jag gå och fixa lite vanilj te och digestivekex med smör och ost på. Mums!

Måndag aka 5 dagar till helg

Har precis kommit hem från skolan och sitter och slappar i köket. Hatar måndagar, går i skolan så jävla länge :(. Men man får se det från den positiva sidan, nu har jag inga lika långa dagar kvar denna vecka!

Försov mig imorse igen, har nästan tyvärr blivit en vana =/. Har haft jätteont i magen och ryggen hela dagen, jättekonstigt, vet inte vart värken kommer ifrån. Idag i skolan hände det inte så mycket speciellt, fick lite fler skrivar-läxor på engelskan och alex undrade om jag vill komma hem till honom på lördag, för de skulle ha något öppet hus hemma hos honom, för han fyller år på måndag. Han är så himla gullig :)

Idag tror jag att jag ska ta det lite lugnt och bara slappa, med tanke på att jag har ont i magen och så, men måste nog skriva lite på engelska läxorna. Kanske ska ta och läsa boken Kite runner av Khaled Housseini som vi har fått i engelskan. Har egentligen redan läst den på svenska så behöver inte, men det var bra så det kan vara skönt. Dessutom kan det vara bra att bli lite påminnd om vad som händer i boken så att jag inte sitter där sen och inte kommer ihåg något när vi ska prata om den.

Har förresten bestämt mig för att inte gå på balen som jag blev bjuden på i lördags. Jag har helt enkelt inte råd just nu. Jag menar, först ska man betala 300 kr minst  för resan till Linköping och sen måste jag köpa en balklänning också (hade ingen bal i 9an så har ingen). Det hade kunna varit roligt, men får väl hoppas på att det kommer fler sånna här tillfällen om jag känner mig mer taggad någon gång.


Hemma

Det blev den tidiga bion, men jag ligger ändå sjukt långt efter min plan att gå och lägga mig vid tio, och sen tänkte jag, okej halv elva, och nu sitter jag här med 10 minuter kvar tills klockan är halv och kommer aldrig hinna!

Bion var jättemysig! Det var knappt någe folk på bion, så hade nästintill hela biosalongen för oss själva. Och hela tiden fick man lust att sjunga med i låtarna, men fick ständigt påminna sig själv om att man var på bio. Jag hade redan sett musikalen, två gånger till och med, men hade glömt bort alla roliga smådetaljer så det var absolut värt att se allt igen, fast på skärm. Måste tyvärr säga att jag är lite besviken på att killen som hon skulle gifta sig med inte var lika snygg som han i musikalen (när jag såg den i London typ 2005 eller 2006) men å andra sidan hade man ju Pierce Brosnan att titta på. Han måste vara den snyggaste gammalhetaste mannen. Eller iaf top 5.En annan som jag har funderat på om filmen är att Meryl Streep är 59 år gammal! Herregud, jag önskar att jag ser ut som henne när jag är 59!


Jag är asglad just nu för jag övningskörde till stan och hem och det gick asbra! Fickparkerade till och med bra vilket inte händer så ofta. Men nu måste jag sova! Ska upp 6 imorgon hade jag tänkt. God natt!


Plugg

Har nu läst 75 sidor i körkortsboken, vilket är typ ingenting eftersom den är full av bilder och så, men jag känner mig ändå nöjd för det var mitt mål idag. Var verkligen inte på humör för att plugga, men gjorde det ändå, yay till mig! Och nu har jag bara ca 200 sidor kvar ;P Hade tänkt att läsa hela boken innan min körlektion den 29e. Det borde jag ju hinna.


Ska börja fixa mig nu för att åka iväg till farmor och till stan för att titta bio med familjen, vi ska se Mamma Mia. Verkligen en familjehelg den här helgen!

Hursomhelst så ska vi åka snart, så tyvärr hinner jag inte plugga någon matte. Skönt men har faktsikt lite dåligt samvete. Har prov om mindre två veckor och ligger sååå efter. Ska fråga Elin om hon har lust att plugga med mig i veckan, får mer motivation när jag pluggar tillsammans med någon.


Kommer nog hem ganska sent ikväll, beroende på om vi hinner till kvart över sju bion eller den vid 9, så hinner kanske inte blogga något mer. Hoppas på kvart över sju bion eftersom jag ska upp 6 imorgon och träna! Men om det blir klockan 9 så önskar jag er alla en god natt!


Bra musik gör allt så mycket lättare




kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten



time for the little people

Imorse vaknade jag och hade värsta lusten att gå ut och springa, och det är inte så ofta man har det så jag tänkte att jag skulle ta vara på tillfället och gå ut och ta en springtur. När jag var ute och sprang så märkte jag att det var småbarn överallt! Det bara kryllar av dem! Även igår när jag satt på bussen in till stan för att möta Christian så såg jag massa föräldrar med barnvagnar och barn. Jag antar att mellan klockan 10-12 är då alla andra som inte har någon unge som väcker en på morgonen ligger bakfulla och sover. Men det är ju trevligt med lite småbarn.

Nu tänkte jag att jag skulle börja plugga lite körkortsteori! Måste snabba på med körkortet. Vill helst hinna köra upp innan vintern! So long! :)


God natt

Elin gick för ungefär en halvtimma sen. Somnade mitt under heroes, somnar alltid när vi kollar på film tillsammans. Men, jag har ju redan sett de där avsnitten så det gör ju inte så mycket. Skönt att komma i heores-anda igen eftersom säsong 3 börjar igen på måndag! Börjar redan tagga, egentligen är det ju bara en dag kvar!

Mycket tjejsnack och popcornmys ikväll, men det var skönt. Imorgon får jag ta tag i städandet som jag aldrig ordentligt gjorde igår och ta och tyvärr så måste jag nog plugga lite.
Jag hatar matte D.


halv sju

Det blev en film, the love guru. Rolig om man gillar Mike Myers humor, helt okej enligt mig. Jessica Alba är en av skådespelarna i filmen, och jag kom på hur konstigt det är att hon, som är så snygg, i alla filmer blir tillsammans med någon konstig halvtöntig kille. Som i den här filmen, Mike Myers som en helknäpp guru. Och på eftertexten såg jag att Justin Timberlake var med i filmen, och jag hade inte ens kännt igen honom. Men, nu är det dags för att ta tag i städningen på riktigt!



Give me a pound, lock it down - Break the pickle, tickle tickle

Söndag?

Nej, idag är det faktiskt lördag. Men den har varti så seg så det känns som en sån där vanlig segsöndag. Säkert bara för att jag var hemma igår.


Kom hem från stan för ett tag sen där jag hade fikat med Christian. Det var kul att träffas, han är en av de få som jag träffar från sportscamp. Vi pratade om allt möjligt och han bjöd mig faktiskt på bal. Det var någon slags militärbal grej. Har aldrig varit på en bal förut så det skulle nog vara kul att gå, men det är i Linköping, och äger ingen balklänning så det blir nog för dyrt för mig. Dessutom kommer jag bara känna två personer där och jag är inte särskilt pro-lumpen. Men det var trevligt att bli tillfrågad iaf.

Ska snart börja städa så jag hinner innan Elin kommer ikväll, men funderar på att kanske leta upp en serie eller film att se först. Är som sagt ganska seg idag.


God morgon

Eller kanske lite för sent för god morgon. Vaknade egentligen klockan 8 men segade mig ganska mycket.

Har precis ätit frukost i min säng och sitter och lyssnar på Sr metropol. Den är en ganska bra kanal, men jag måste säga att jag tycker att P3 Star spelar bättre musik.

Jag ska strax åka och träffa Christian, en kompis som bor i Linköping, och ta en fika någonstans vid t-centralen. Känner mig lite småkrasslig idag, som resten av Stockholm. Det får bli te till fika.

Pratade med Elin idag, och hon frågade om restaurangen jag var på igår var bra, vi pratade lite om att det var lite konstigt att man ser rätt in i köket så fort man kommer in, men jag berättade att jag hade sett en kock som såg snygg ut så jag var nöjd, och då sa hon att hon också hade sett honom när hon var där! Coolt att vi är så lika.

Dagens händelser i stort

Vaknade imorse av att pappa kom in tio över sju och frågade om jag inte skulle upp till skolan. Det skulle jag förståss ha gjort för många minuter sen. Jag skyller allt på robin, det var han som höll mig uppe på msn igår. I skolan var det som vanligt, dock kebabgryta istället för den fruktade äckliga ungsbakade falukorven (jag har gjort ett löfte om att jag alltid ska smaka på skolmaten). Första lektionen var psykologi, där vi skulle göra en problemlösning. Och även fast jag var sen var jag en av de första som gjorde färdigt den. Skönt när man kan känna sig sådär lite smart ibland.

När jag kom hem från skolan gick jag och la mig i sängen för att kolla lite på en ny serie som heter Fringe. Lite skum är den, men ganska rolig att titta på. Iaf när man inte har något bättre för sig. Direkt efter somnade jag och vaknade runt 7 av att mamma väckte mig och vi skulle ut och äta på en resaturang här i området som är ganska ny . Det var trevligt att ha en familjekväll, var länge sen sist.

Efter det ville min familj lyssna på mig från när jag var med i radion igår. Jag var med på SR Metropol, inte den populäraste kanalen kanske, men ändå, den sänds över hela Sverige. Det lär ju ha varit en del som lyssnade. Jag satt iaf i panelen i metropol nu, och vi pratade om förkylningar, klamydia, finanskrisen, kemisk kastrering och nakenfoton som läggs upp på internet. Lite halvt pinsamt att jag hade sagt åt min lärare och lyssna, och sen ska jag prata om klamydia, men det gick bra ändå :).

Nu har jag precis kollat på filmen Harold & Kumar - Escape from Guantanmo bay. Lite överdriven typisk kill-humor, men den var helt okej. Får lyssna lite på metropol ikväll också, måste ju stödja kanalen nu när jag har varit med i den.

Imorgon ska jag träffa Christian, en kille som jag jobbade med på Sportscamp i sommras. På kvällen ska jag och Elin kolla på Heroes. Har redan sett de avsnitten, men jag är så snäll så jag kollar om dem för hennes skull.


Blogg

Så, blogg. Har faktiskt haft den här bloggen ett tag. Fick ett ryck för typ ett halvår sen att jag var tvungen att skriva av mig, så skapade en. Sen skrev jag inget på ett halvår så det var ju inte så lyckat, men sen tänkte jag idag att man kanske ska ta och skriva något.

RSS 2.0